Hvem er vi

Hong Xiao Xie

Chefbehandler i Hong-Klinik

Født 1956 i Beijing. Efter at have uddannet sig til læge, og herefter taget speciale i traditionel kinesisk medicin, arbejdede Hong Xiao Xie som praktiserende læge på hospital og senere på et idrætsmedicinisk center i Kina. Her arbejdede Hong med begge sine uddannelser, vestlig medicin og traditionel kinesisk medicin.

Hong Xiao Xie har drevet Hong-Klinik i Danmark siden 1995.​

Professor Kun

Gæstebehandler hos Hong-Klinik.   

​​

Kun er overlæge og akupunktur-afdelingschef fra et større kinesisk hospital med over 30 års erfaring, hernunder speciale i Astma, Depression, Gigt og Nervebetændelse. Siden 2007 har Dr. Kun i perioder været gæstebehandler hos os. ​Professor Kun arbejder også i København, vi kan derfor tilbyde behandlinger ved hende ​henholdsvis Mandage og Onsdage i Hong-Klinik. ​

Billy / Hong-Klinik

Billy Huang

Gæstebehandler hos Hong-Klinik.   

​​

Billy Huang er uddannet traditionel kinesisk læge fra Beijing. Efter endt uddannelse, arbejdede han 8 år som læge på akupunkturafdelingen i Tiajin Chest Hospital i Kina. Billy Huang har mere end 30 års erfaring som behandler og er ekspert i behandling med akupunktur. Herunder har han speciale i behandling af: Lungesygdomme, smerter, piskesmæld og diskusprolaps. Billy har tidligere samarbejdet med os i 2002 og 2003, og behandlet med stor succes. 

Billy Huang arbejder til daglig i Kolding og vi kan derfor tilbyde behandlinger ved Billy henholdsvis Tirsdage. 

Anne-Mette

Receptionist, Butiksansvarlig og klinikassistent i Hong-Klinik.

Anne-Mette  er hende du taler med i telefonen når I ringer ind til HONG-KLINIK. Hun sørger også for at I får den bedste service i Helsebutikken og på Webshoppen.
​Dertil hjælper hun jer med at komme godt til rette både til og fra behandlingerne.​

Li

Behandlerassistent i Hong-Klinik.

Li hjælper sørger for at alt er klar til jeres behandling, og hjælper jer med at komme godt til rette.
​Derudover søger Li for at holde styr på urter og planter.  

Hong-Klinik ved Hong Xiao Xie

Hunderupvej 153 - 5230 Odense M

Telefon / Tidsbestilling: 66 19 27 08​

​