Gæstebehandlere

Det er afgørende for os at behandle på højeste niveau. Vi inviterer derfor løbende kinesiske læger med forskellige specialer hertil med henblik på,
​at tilbyde vores patienter behandlinger på højeste niveau.

Hong er altid tilstede ved behandlingerne, og vil i samarbejde med patient og gæstebehandler drøfte hvilken behandling der vil være bedst for patienten.​ Derfor er det os en ære og glæde at vi tilbyde behandling fra nedenstående behandlere. 

Har du spørgsmål vedrørende den kommende gæstebehandler? eller ønsker en tid? Kontakt os gerne i dag

Professor Kun

Overlæge Kun er akupunktur afdelingschef fra et større kinesisk hospital med over 30 års erfaring. Proffesor Kun er specialiseret i behandling af; Astma, Depression, Gigt og Nervebetændelse.

Siden 2007 har Professor Kun i perioder været gæstebehandler hos os og behandlet med stor succes. Derfor glæder det os meget at kunne byde hende velkommen endnu engang i Hong-Klinik.​ 

Dr. Kun bor og behandler til daglig stadig i København og vi kan derfor tilbyde behandlinger ved Dr. Kun henholdsvis Mandage og Onsdage.

Billy Huang

Uddannet traditionel kinesisk læge fra Beijing. Efter endt uddannelse, arbejdede han 8 år som læge på akupunkturafdelingen i Tiajin Chest Hospital i Kina. Herudover har han udgivet to bøger i Kina om akupressur og Moxa. En tredje bog om magnetterapi er under udarbejdelse.

Billy Huang har mere end 30 års erfaring som behandler og er ekspert i behandling med akupunktur. Herunder har han speciale i behandling af: Lungesygdomme, smerter, piskesmæld og diskusprolaps.

Billy har tidligere samarbejdet med os i 2002 og 2003, og behandlet med stor succes. Billy Huang arbejder til daglig i Kolding og vi kan derfor fra 9. august 2016 tilbyde behandlinger ved Billy henholdsvis Torsdage.

Hong-Klinik ved Hong Xiao Xie

Hunderupvej 153 - 5230 Odense M

Telefon / Tidsbestilling: 66 19 27 08​

​