Kinesisk massage

​Hos Hong-Klinik på Fyn er vi eksperter i kinesisk massage/Gua Sha, som er en meget effektiv behandling til diverse former for problemer og symptomer.

Ved kinesisk massage bruger man ikke nåle, men trykker i stedet på kroppens vigtigste punkter i forhold til at sikre og bedre energiflowet i kroppen.

Brug af kohorn og sugekop

Kinesisk massage er en behandling, hvor man udfører en let massage på huden langs meridianer med et håndredskab, typisk lavet af oksehorn. Hornet I sig selv er poleret og helt glat, men mange oplever en følelse af, at det behandlede område er meget ujævnt og med ømme punkter. Dette sætter gang i kroppens blodcirkulation i langt højere grad end andre former for massage.

Derudover bruger vi også sugekopper til kinesisk massage. Disse sætter vi fast på kroppen på de steder, hvor problemerne er, og de har samme effekt som for eksempel akupunktur. Ved at behandle på denne måde øges ilttilførslen, og gennem dannelse af nye blodlegemer udskilles stagnerede affaldsstoffer.

Kinesisk massage øger strømingen af energien i kroppen og fremskynder den naturlige heling.

​Reaktion ved kinesisk massage

​Behandlingen kan giver røde mærker på huden, der kan minde om blå mærker. Det kan syne lidt voldsomt, men forsvinder i løbet af et par dage. Efterhånden som ens situation bedres, vil man ved de efterfølgende behandlinger opleve at der bliver mindre og mindre rødme og ømhed.

  • ​Efter en behandling bør man:
  • Drikke rigeligt med vand pga. kroppens udskillelse af affaldsstoffer
  • Undgå kuldepåvirkninger
  • Ikke tage bad i nogle timer efter behandlingen
  • Følge kost- og andre vejledninger, som du får i forbindelse med behandling med kinesisk massage

Bestil tid til kinesisk massage

​Vil du gerne vide mere om, hvordan vi udfører kinesisk massage på vores klinik, eller ønsker du at bestille en tid til samme, kan vi kontaktes på tlf. 66 19 27 08.

Vi har 20 års erfaring i faget, så du er sikret en professionel og virksom kinesisk massage.

Hong-Klinik ved Hong Xiao Xie

Hunderupvej 153 - 5230 Odense M

Telefon / Tidsbestilling: 66 19 27 08​

​